Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gilberto
aktív tag
Sziasztok! A Connect HD-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet rá valahogy netflixet varázsolni?
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Technoman
őstag
Jó, igazad van, ezt kicsit benéztem
De annak függvényében, hogy a Dune mennyire gyorsan frissíti a modellkínálatát, nyugodtan rálehet fogni a "tavalyi" jelzőt (végül is tavaly még aktuális modellek voltak
De a lényeg, hogy eltűnt a kínálatuk majd' fele (bár a 303-as szerettem, a Connect-et ellenben ki nem állhatom)[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Frissítettem (végre, mi?
) a legújabb fw-re a gépet.
Úgy néz ki eddig minden jó, minden úgy megy ahogy eddig.
Mondjuk eddig sem volt bajom vele (3 éves fw volt), szóval nem volt sok értelme, de rosszabb nem lett az a lényeg.
Bár mintha minden videónak egy 10%-al halkabb lenne a hangja (nem állítottam el a hangfalon).
Arra nem emlékszem, hogy a dinamikakontroll mire volt anno téve, amúgy minden beállítást tudtam fejből. Most KI van kapcsolva.
Vagyis egy pici, ami mondjuk nem is annyira lényeges.
Az accuweather appra néha rá szoktam nézni, mert tetszik. Na most kiírta, hogy van újabb sw, oké, telepítette is, majd közölte, hogy az app többé no longer available. És még az ikont is kivette a progik közül.
Pedig a progi még pár napja simán ment.
Tudok nélküle élni, de azért na.
Rádió appra is kiírta, hogy van update, mondom na, azt nem engedem, hogy elcseszd.
Gyorsan kitettem kedvencek közé amik kellettek rádiók és nem kell az appban császkálni.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Az időjárást én is csak most javítottam meg, a leírásban egy pontnyi hibát találtam: az api kulcsot apikey.txt-be kell menteni (nem pedig api.key.txt-be). A program írja, milyen néven keresi, így nem nagy gond.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
NJNZOLI
csendes tag
Sziasztok!
Az emplexer program telepítésében kérném a segítségeteket. A számítógépre letöltöttem a Plex Media Server progit és beállítotam a dolgokat, de a dune_plugin_emplexer_hun.zip fájlt nem tudom telepíteni a médialejátszóra. Azt írja ki, hogy Hiba: az alkalmazás bizonyítványa hiányzik. Találkozott valaki ilyen problémával?
-
dh66e
Topikgazda
Összefoglalóban sok mindent megtalálsz,ha valami nem tiszta vagy mégsem működik helyesen akkor jelezd.(#2812) rgeorge
Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet,javítva a leírás.
(#2813) NJNZOLI
Szia,üdv köztünk!
Rendszermemória van a dune-ön? Emplexert már rég nem használom lehet a pluginnal van gond nem tudom.
DPC az biztos működik.[ Szerkesztve ]
-
NJNZOLI
csendes tag
Szia.
Igen, van benne egy 4Gb-os pendrive. Épp a te 2014-es hozzászólásod alapján próbáltam telepíteni a progikat, de nem sikerült
"Tisztelt publikum!
Elkészült az emplexer katalógizáló magyarítása.Remélem hasznos lesz annak aki használni szeretné.
1.A Plex Media Server letöltése
2.Emplexer leírás
3.Emplexer letöltése"A DPC-t nem ismerem, de utánaolvasok a fórumban. A gépem mac, azon is fut a DPC?
-
ginola
addikt
-
-
blakey
félisten
válasz
NJNZOLI #2822 üzenetére
A rendszermemórián kívül van más merevlemez a gépben ami fix?
Lehet, hogy nem ártana egy gyári reset majd szépen sorba telepíted a dolgokat. Nem kell kicsomagolni a zip-pet."Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
Longman8504
csendes tag
Sziasztok!
Nem írtam még, mert szeretek utánajárni magamtól a dolgoknak, de elakadtam...
A DPC-vel lennének gondjaim. Fent van a Dune-ön a plugin, a Plex a gépen, bejelentkeztem, beállítottam az IP-t, a filmek borító megjelentek a lejátszón, de azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs kapcsolat.Valamint a Dune-re csatlakoztatott külsö-belső vinyókon levő filmeket se tudom betölteni, mert nincs nekik betűjelük sehol...
Lenne ötletetek?
Köszönöm
-
blakey
félisten
válasz
Longman8504 #2826 üzenetére
Minden elérést újra kell csinálni, hiába látod úgy, hogy felvette a könyvtárakat, sajnos hibásak, tehát minden egyes könyvtárat újra, manuálisan "csatlakoztatni" kell és menni fog minden.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
dh66e
Topikgazda
válasz
Longman8504 #2826 üzenetére
Első körben. A windowsban fel van véve hálózati meghajtóként a dune-ön logó meghajtó?
Amennyiben igen akkor kell lennie meghajtó betű jelnek is.Ezt a betű jelet állítsd be a plexben (a pc-n) amikor felveszel egy könyvtárat.
A dune-ön a "Kapcsolatok"opciónál az alábbi módon legyen beállítva:
Kapcsolat típusa: Storage
Meghajtó: a meghajtó neve (kilistázza az elérhető meghajtókat)
Mappa: A mappa (könyvtár) neve.
Ezután nyomsz egy mentést és működnie kell.[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
NJNZOLI #2829 üzenetére
A dpc konfigurálás után létrehoz egy xml fájl amit elmenten, tehát nem árt ha van valamilyen meghajtó, ha 4GB-os a rendszerlemez, akkor paricionáld és a másik felét hagyd szabadon, ekkor oda fogja menteni a szükséges dolgokat. Nem árt ha van egy lemez a lejátszóban, legalábbis én ezt tapasztaltam.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
BBéci
titán
Inkább annak örülnék, ha nem az első helyen lévő felirat indulna, ami általában a forced, hanem a teljes, mert kizárólag eredeti hanggal nézek filmeket!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
titán
válasz
liszi70 #2834 üzenetére
Nálam az indul alapból, ha az első helyen szerepel a feliratok sorában és nincs rajta semmiféle utólagos okosság, csak a három évvel ezelőtti gyári firmware. Állandóan át kell állítanom a teljesre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
félisten
válasz
liszi70 #2836 üzenetére
Utóbbi időben nem volt feltelepítve a Dune-n, nem sok értelmét láttam, nem úgy működött ahogy kéne, legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
blakey
félisten
válasz
liszi70 #2839 üzenetére
Nem indultak el a Forced feliratok, semmi értelmét nem láttam, az anyag jó volt, más lejátszón jól működött(dik). Sajnos ezek a dune-k már kegyvesztettek.
-
blakey
félisten
válasz
liszi70 #2841 üzenetére
Azt hiszem igen, kell. Persze próbáld, de olyan régi szervizfájl, hogy szerintem már alapból benne van a legújabb firmwarekbe ahogy egyéb korábbi dolgok is.
-
nfsu17
veterán
A 3 évvel ezelőtti fw-en használtam ezt a forced dolgot, az új fw-re még nem tettem fel.
De semmi baja nem volt, mindig működött ahogy kell.
Tök mindegy hányadik volt a forced a sorban, ha a flag jól volt beállítva, akkor már játszotta is le automatikusan.
Lehet már az új fw-ekkel nem működik jól.Amúgy igen, kell hozzá memória, és a v7 végű kell a legújabb fw-re...a leírás szerint.
Mondom, én most nem használom.[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
liszi70 #2844 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy benne van-e vagy sem, de pl. a DIVX-hez is volt ilyen fájl aztán azt is beletették valamelyik firmware-be. Utána kéne nézni. Egy darabig nekem is normálisan működött, de a legújabbakkal már nem minden esetben.
-
nfsu17
veterán
-
-
Longman8504
csendes tag
Sajnos ugyanúgy ezt írja ki, amint új könyvtárat veszek fel.
dh66e: Igen, ez volt az egyik baj, ahogy látom, látta ugyan a rendszer dune-t és a meghajtókat, de nem voltak felvéve hálózati meghajtóként. Megoldottam, meg is jelentek szépen a filmek, de indításkor felugrott egy ablak, hogy hiba a fájlnevek listázásakor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest