- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
-
bAtt001
addikt
-
samfishR
senior tag
Distance & Icicle - Outlook Festival 2011
muszáj lesz ide elmenni.. micsoda számok.. no meg micsoda visual!!

-
ThuG4LifE
senior tag
-
bAtt001
addikt
burial - stolen dog, és én ezt még csak most találtam meg. nem tudtam h kiadott 3 számot az új albumról, megvan az új kedvencem

-
ThuG4LifE
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
bAtt001
addikt
pedig énis ukf-et meg quantumdnb-t hallgatok
vannak szép dallamos muzsikák nem csak recsegés 
Dubba Jonny - Not Another UKF Dubstep Tutorial -
Ace owner
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
"There doesn't seem to be a material goal, just a desire – naive, maybe, or even old-fashioned – to be part of music scenes and to connect with crowds. "I don't even try to make 'dubstep'," he says, lifting his hands to make air-quotes. "It's just another tempo and rhythm that I work in, because it makes people go wild." This might sound like a line from Spinal Tap, but his sincerity is endearing.
Moore's self-image tallies with the view of British dubstep star Skream, who has stood up for Skrillex against more-underground-than-thou snobs. "His production is so fucking clean but twisted," Skream says, "but the real thing is how he's shaken everything up without even knowing it. He's almost done to dubstep what me and Benga did to garage.""
el lehet ezeken vitázni, de ahogy mondtam, én nem vitázni akarok, csak mások véleményére voltam kiváncsi

ismerek egy jó pár olyan embert aki csak azért nem hallgatja már, mert mainstream lett és az akkor már nem jó, nem 'menő'
mondjuk én anno 2Pac-on nőttem fel, mai napig kedvenc, de a mostani rap zenéktől kb a hányinger kerülget
, főleg amit a legutóbbi 2Pac albumokkal csináltak ... na de ez már nagyon off 
-
Ace owner
addikt
-
Thome
veterán
-
Ace owner
addikt
-
Thome
veterán
Csek disz, a droptól kb összefosom magam.

-
samfishR
senior tag
igazából ezen tényleg felesleges vitatkozni, nem lehet a másikat meggyőzni, úgy is azt fog hallgatni, ami neki tetszik. de csak hogy leírjam a véleményem: nem is nevezném dubstepnek amit ő csinál, ez inkább csak 140bpm-re írt halftime ritmusú zörej. a dubstep teljesen más, otthon nem is lehet élvezni, pláne nem laptop mono speaker-en. ezért is ha errefelé a közelben van vmi dubstep party, amit cimborámék szerveznek, mindig el is megyek. mondhatom egy skrillex számot sem hallani. kell egy fullos hangfalszett, meg egy jó akusztikájú hely és mehet a móka. amit skrillex, meg borgore, meg a többi nyom, az már a dubstep gyalázása.. de a nagy része le van írva a cikkben is, csak azt ismételném kb.
egyébként itt nem nagyon ment még erről vita, ezt sem nevezném annak. amik logouton vannak/voltak egy időben, na azokon jókat lehetett mosolyogni
minden hétre jutott egy dubstep topik. sok szakember meghallgatott vmi gyenge eresztést a ukf channeljén, és élből elkönyvelte, hogy "na miez, fos az egész dubstep" és ment is a flame.. pedig ha lejönne egy buliba, ahol az egész testét rázza a minőségi zenék basszusa, lehet, hogy akár meg is kedvelné a stílust. de erre sajnos egyre kevesebb a lehetőség, így hát marad az mp3 meg a füles. -
ThuG4LifE
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
Mi miatt nem tartod sokra? Nem akarok vitatkozni, mindenkinek van saját véleménye, csak érdekelne, hogy neked mi.

Részemről egy zseniális producer, tetszik a hangzásvilága, az hogy mainstream lett az nem változtat azon, hogy mit gondolok róla. A cikkben nem látom a "fikázást", csak egy idézet van amiben csak az miatt van leszólva, hogy miatta lett mainstream a dub ... na most manapság mi underground?
-
samfishR
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
Kryptic Minds - The Fifth VIP (mixcut)
-
Ace owner
addikt
-
Fecogame
veterán
Rossz a linked.
-
samfishR
senior tag
aki esetleg arra jár majd..
Dub Phase Sound Check - Silkie (Antisocial, DEEP MEDi - UK) -
ThuG4LifE
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
Ace owner
addikt
-
samfishR
senior tag
-
kingabo
őstag
Érdekességként: dupstep beatbox
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
free trekk a "newcomer" j : kenzo-tól: J : Kenzo - Kimura
+ interview: [link] kezd felkapódni a tag, jókat csinál

hogy lehet a smiley-kat kikapcsolni egy kommentben? pl h a kettőspontká-ra ne adja már be a
-t -
sNORh
addikt
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
-
törölt tag
[sajátstep] mondtok véleményt?

-
Ace owner
addikt
-
aAron_
őstag
Nekem a másik maradandó számom akkoriból meg a Imogen Heap - Hide & Seek (Roksonix Dubstep Remix). Más nagyon nem maradt meg.
-
Ace owner
addikt
-
aAron_
őstag
Egyik régi, nagy kedvencem, sok emlék fűződik hozzá

-
mttssz
senior tag
Nem tudom volt-e már, de hátha

DatsiK & Excision - 8-Bit Superhero
Esetleg:
Dubba Jonny - VIP Dubstep Tutorial -
sNORh
addikt

Korn 'Narcissistic Cannibal (feat Skrillex and Kill the Noise)'na jöhetnek a "ez még mindig nem dubstep" válaszok, de Skrillex miatt mertem berakni
amúgy tetszik nekem
nem úgy mint dubstep -
rup1u5
nagyúr
-
Ace owner
addikt
Amúgy most mi ez az Owsla dolog Skrillexnél?
-
aAron_
őstag
-
shaft72
tag
-
Fecogame
veterán
Ez már nem valami alsó kategóriás dubstep

-
rup1u5
nagyúr
na akkor újra, mert az előbb tévesen linkeltem és mert nagyon jó!

-
jericho69
tag
-
samfishR
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
ez valami fantasztikus

-
Ace owner
addikt
Az ilyen Apple Candies féléket? Kis mennyiségben én is szeretem, de leginkább ezek mennek nálam. Nem vagyok vérbeli underground dubstepper
Ebbe a korszakba csöppentem bele.
Más: Szeretném csinálni én is ám ezt a műfajt, csak így hobbi szinten virtual tuning mellé. Massive-ot használ valaki vagy FLS? Reason 4 nem jött be valahogy. -
bAtt001
addikt
-
BMWFan
senior tag
-
Fecogame
veterán
-
BMWFan
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én még most sem értem ezt a skrillex gyereket, minden számának a fele jó a fele meg csak szimplán zaj 

, főleg amit a legutóbbi 2Pac albumokkal csináltak ... na de ez már nagyon off

sNORh: Nekem ez nem igazán jön be.. MEg ez az új Kornos dolog sem.