Hirdetés
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Erre a beállításra gondolok konkrétan:
http://drupal.stackexchange.com/questions/48465/drupal-7-views-contextual-filter-content-nid-content-id-from-url/48535#48535aztán itt pár dolog bekattintásával úgy emlékszem, ki lehet nyerni a node title-t a node id argumentumból. Most nincs előttem, úgyhogy konkretizálni nem tudom, de érdemes adni neki egy próbát.
Ha a Webform lesz, akkor az is egy rendes node lesz, mezőzhetővé válik, van hozzá mindenféle validáció, még azt is lehet, hogy ennek a node id-jéhez csapsz hozzá még egy másikat, mondjuk így:
node/123/related-content/432
most ez persze csak példa, szóval érted. Aztán ezt az argumentumot nagyon egyszerűen ki lehet nyerni arg() függvénnyel:
http://api.drupal.org/api/drupal/includes%21bootstrap.inc/function/arg/7
konkrétan arg(2) == "related-content" és arg(3) == 432 lenne.
Ezt egy form_alter-ben lehetne kinyerni, és ez alapján kinyerni a node title-t egy node_load()-dal vagy SELECT title FROM {node} WHERE nid = 432 query-vel, aztán a subject mezőnek egyből átadni ezeket az infókat.Persze lehet teljes node title-t passzolgatni URL-ben, de szerintem nem "biztonságos" (nem biztos, hogy minden böngészőben jól fog működni), meg nem túl szép megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest