Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Nos, kezemben mindkét tab, amit vettem. Az egyiket még nem piszkáltam. A két frissítő progi:
1. Software update (1,36MB) Kék kockában felfelé mutató fehér nyíl az ikonja.
Ez a beállítások/a táblagépről menüben a "Software update" menüpont. Azt írja, hogy firmware frissítést akar keresni. Persze mindig error-t ír ki. Szerintem nem is találja a helyet, ahol keresné a frissítést.
2. Update (136 KB) kék felhőben lefelé mutató fekete nyíl. Ez a "további rendszerfrissítések". Futtatva ez sem csinál semmit, csak kiírja, hogy gratulál, a legfrissebb 4.4.2-es JELLY BEAN van fent
Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír 
Mint írtam, én mindkettőt töröltem. Nem tudom, melyik szedheti ezeket az appokat. Lehet, hogy egyik sem, hanem más csinálja. Egyébként a /system/preinstall könyvtárban vannak ezen appok telepítői.
A két update tiltása óta - még
-nem jöttek vissza az appok.Az SD kártya csere hellyel-közzel bejött. Működése stabil, de újabb akadályba ütköztem. (Megjegyzés: volt 1-2 app, amit nem lehetett áttenni, de találtam egy DS Super App2SD Lite nevű progit a play-en, és az vitt mindent.). De ekkor eljutottam a következő népszerű problémához. Elindítottam egy közepesen nemtúlnagy játékot (Angry Birds Go) és odavágott 301MB adatot a /data/... alá.

Erre a problémára van pl. a FolderMount app. Persze megint lehet reset-elni, meg még az SD-t is le kell túrni - mivel ketté kell partícionálni. De előtte még nézegetem, ki lehet-e trükközni ezt is a meglévő eszközökkel.Közben elgondolkodom, hogy egy átlag felhasználó, aki nem vacakol ilyen bütykölésekkel, mire tudja használni ezt a tabot? De nemcsak ezt... Lehet szó telefonról, meg másféle tabról is. Komolyabb trükközés nélkül csak az appok egy részét lehet átvinni az SD-re. Elég egy ilyen közepesen erőforrásigényes játék, és mást már nem lehet feltenni. Sőt. Akkor marad a tetrisz???? Meg a Youtube??? Meg a Rizlingsztár
??? Hiába van nagy külső SD, arra max filmeket meg zenéket lehet tenni. Még fényképezőt sem lehet rábírni, hogy a külsőre mentsen.Azért nem írtam még le részletesem, miket csináltam, mert mint látható, még messze nem kerek a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most tűnt fel, hogy nem Kitkat-ot ír
-nem jöttek vissza az appok.