Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xera
csendes tag
Sziasztok, segitséget kérek ha v.ki jártas Dos-os problémákban. Elinditottam egy régi Dos-ban futó játékot - eddig semmi gond nem volt vele. Kiléptem szépen Alt+x-el ahogy szokás, aztán jött a gond, a gépet nem tudtam elinditani, bejön a Win98 logo, aztán kezdi elölről a bootolást. Próbáltam megnézni csökkentett módban, el is indul és a Rendszer tulajdonságoknál ott van, hogy a virtuális mem. és a meghajtók, Dos kompatibilis módban müködnek, a 32 bites helyett. Valaki tudja hogyan lehet visszaállitani a Windowst? Amikor bejön a prompt egy pillanatra látni azt irja ki, hogy: Boot from CD:None, vagyis annak a q játéknak a CDjét keresi, ami már régen le lett törölve a gépről. Előre is köszi ha v.ki tud megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs