Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Mondjuk egyszerűen csak attól is lehet, hogy a filmben,amit nézel kevés az i-frame, ugyanis attól függ (meg persze procitól), hogy mennyi idő amíg beletekerés után ''megjön'' a kép. Viszont ha minden filmnél ez van, akkor ez a lehetőség kilőve.
Amúgy szerintem sem érdemes minden szir-szar codeket felpakolni. (divx, xvid, ac3, esetleg ogg, aztán kész.) -
JulWCZar
senior tag
thx kipróbálom
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is kezdd előlről. Nem kell WinReinstall, elég ha bemész a Vezérlőpult -> Multimédia -> Eszkötök fülre, majd a Videotömörítési kodekek közül eltávolítasz mindent, ami nem az alap Windowssal került fel. Először persze uninstalláld az összes packot, így kevesebbet is kell majd ''kézileg'' törölnöd. Ezek után rakd fel a DivX 5.02-t és semmi mást, majd próbáld ki. Ha így működik (kéne neki), akkor kezdheted visszarakni a sok (valószínűleg nagyrészt felesleges) mindenfélét, aztán amikor már nem működik, akkor tudni fogod hogy az csaszte el amit utoljára felraktál.
Megeshet mondjuk az is, hogy felraksz mindent újra, és úgy is jó lesz, akár azért mert más sorrendben pakolod fel a cuccokat mint korábban, de az is lehet hogy csak a Windows gubancolt össze vmit és csak vágyott már a reinstallra :D -
sekigahara
csendes tag
Azzal a pakkal én is szívtam keveset, le is lett pucolva a francba. Inkább felpakoltam egyenként a cuccot.
-
schenker
tag
Nmost...
Ide figy...
1) Uninstalallsz minden regi szart.
Ha mindent felpakosz, elegge egymasba gabalyodhatnak a dolgok!
En javaslom hogy az 1) lepes utan tedd fel ujra a divx 5.02 t! Ez viszonylag uj.
Eleg jol mukodik meg a divx 4.11 is!
Ha nimo codec packod van, akkor pedig azt rakd fel basic installon.
Ennyi az egesz, remelem sikerul! -
Polesz
addikt
Szerintem felesleges 2-3 codecpackot is felnyomni, mert úgy összekapja a rendszert mint a huzat :))
Ha mindez csődöt mond, akkor próbálj ki egy tuti lejátszót :DD :DD :DD
[L]http://movix.sourceforge.net[/L] -
JulWCZar
senior tag
Adott egy film. Nem is egy. Namost:
Nem tudok bennük előre ugrani, mert akkor megszűnik (megáll) a kép, csak a hang megy tovább.
DivX 5.0.2 fenn
Van fenn egy Nimo codec pack 4.4 (jokis homemade)
Meg egy Ace's codec pack 7
Szal elégsok cucc amiről nem tudom mi, alényeg az hogy akármit teszek fel a probléma fenn áll, több filmnél is (viszon t nem mindegyiknél).
Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest