Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
Itt a fórumon felszedett ismeretek alapján már gyakorlottan készítettem divx-es tömörítményeket VirtualDub-dal a DV kamával felvett anyagaimból.
Aztán jött egy DVD film, amiből egy 700MB-os divx-es filmet akartam csinálni AutoGordianKnot-tal. Ezt a progit korábban is zökkenőmentesen használtam.
Most azonban a célméret megadás ellenére 9 órányi szüttyögés után kiköpött magából egy 2.2GB-os végeredményt. Kódolás közben meg mintha a Divx-es ablakban azt a 3000-res bitrátát írta volna ki, amit a VirtualDub-nál szoktam beállítani a kamerás anyagok tömörítésekor. Gondoltam ezen beállításokat valahol elmenti a gép és az AutoGordianKnot-nak meg hiába mondom meg a célméretet, ő mégis figyelmen kívül hagyja ezt.
Sebaj, gondoltam majd Xvid-ba tömörítek. Erre meg azt mondta az AutoGordianKnot, hogy az nincs bizony telepítve, pedig volt.
Hát unistall divx-re, xvid-re és AutoGordianKnot-ra, minden divx és xvid nevű könyvtár törlése a merevlemezről, mi csak volt, majd mindhárom cucc install.
Ezt követően a kamerás anyagok tömörítését divx-el megint tudtam nyomni és az AutoGordianKnot-tal és xvid-del meg megcsináltam a 700MB-os célanyagot.
Azóta azt is megnéztem, hogy a VirtualDub-os tömörítéskor a Divx panel-en valamely advanced beállításban van egy divx-temp directory. Gondolom ide menti el a beállításokat? Ha ezt az AutoGordianKnot használata előtt letörölném, akkor vajon tudnék azzal is divx-be kódoltatni úgy, hogy a végeredmény az a fájlméret legyen, amit akarok?
Hali
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Gombászkönyvek egyben
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest