- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
kricsi81 #26831 üzenetére
nekem egy ND400-as és egy ND8-as szűrőm van (meg egy átmenetes), nord fórumtárstól vettem. az első 8, a második 3 fényértéket vesz le, sé a legjobb az, hogy a kettő egymással kombinálható, így 11 FÉ-ket vesz le. a nemrég linkelt Lánchidas képem is ND-vel készült, de ott nem a forgalom eltűntetése, hanem a víz "lágyítása" volt a célom.
ND1000-esest láttam a vaterán, mérettől függően 20-30k, olyanon gondolkodtam, de jobb így a két szűrő, és ez a Hoya nagyon ott van a szeren. már a nyári vakációt tartottam észben, arra készülve vettem, de szép fővárosunkban is találni olyan témát, helyzetet, ahol lehet, érdemes használni. -
sztyui2
őstag
válasz
kricsi81 #26831 üzenetére
Elvileg a legjobb erre a célra, amit írsz, ez a szűrő. Számomra is ez lenne a legszimpatikusabb, viszont ez 80ezer ft körül mozog, ami eléggé drága szvsz, szóval nálam az ára miatt ez esélytelen.
Az a baj, hogy még egy ND400-as is eléggé drága szvsz(kb 20ezer ft körül), szóval valszeg én majd veszek két ND8-at és inkább ha néha vízközelbe jutok, akkor majd inkább naplemente fele, kék órában csinálom a képet és akkor már mondjuk f8-on is elegendően hosszú záridőt kapok a víz kisímítására. Az a baj, hogy a közelemben nem sok víz van, és a leglátványosabb az szerintem amikor a felhők mozgása mozdul be a képen nyáron, viszont ahhoz meg már tényleg kell az ND1000 vagy szokták úgy is csinálni hogy ND400-at meg mondjuk egy ND4-et vagy ND8-at még rácsavarnak és akkor már egész jó.
Sajna ez nekem még túl drága, főleg hogy most költöttem el majdnem minden pénzem IS kitobira váltás miatt, aztán ha megjön, majd elkezdek gyűjteni 85mm f1.8 USM-re, szóval ND400-at egy ideig biztos nem veszekTalán két db ND8-at majd valamikor március környékén azért veszek, de majd még meglátom addig. Kb csak nyárra balatonra kell majd, szóval annyira nem sürgős
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Dji Osmo Pocket 3
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest