- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta #949 üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?
-
j.bravo
addikt
válasz
cinemazealot #942 üzenetére
köszönöm, gyanús volt hogy nem így jártál te is, hanem válaszoltál, csak nem voltam benne biztos
Cseten mondták hogy töröljem az ÜK+ fiókot - jó lett volna megúszni, de végülis megoldódott. A sima ÜK megmaradt, de nem enged be vele más kormányzati oldalra, csak az ÜK fiókodba, hogy ott beállíthasd hogy melyik MFA módozatot használod majd (DÁP/ÜK+/esetleg email). -
j.bravo
addikt
-
j.bravo
addikt
Szakik! Hozzátok fordulok mert a 1818-at a megfelelő menüpontot választva nem veszik fel, a KAÜ/ÜK/MIA cseten pedig eddig nem jutottunk eredményre.
Telefont cseréltem. A régi döglött, onnan nem tudok kinyerni semmit. Az MS Authenticator megvan, de nincsenek meg benne a fiókok. Nyilván elfelejtettem beikszelni hogy mentsen felhőbe.Sok próbákozás és elfelejtett jelszó -> új beállítása után a cseten kapott instrukció szerint a törlőkóddal töröltem az ÜK+ fiókot. Utána viszont nem enged be sehogy, se sima ÜK-t, se emailes kódot választva. A hitelesítő alkalmazást hiába választom mert azt ugye hozzá kéne rendelnem éppen...
Mit rontottam el? És hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest