- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
haze81
csendes tag
A személyimet marhára elvették, a lakcímkártyát visszaadták azzal hogy külföldön élő magyar állampolgár és nincs rajta lakcím. Ez tíz évvel ezelőtti történet, hogy most mit csinálnak nem tudom.Amúgy köszi a választ a magyarország.hu-n beléptem és működik azugyfélkapu valóban nem működik. Erre már nem emlékeztem vagy 4 éve kellett használnom utoljára
-
haze81
csendes tag
A dáp app,
ügyfélkapun még be tudok lépni a pluszos gomb igen igényeltem és be is állítottam authenticatort, de úgy igazán semmit nem látok csak megy egy visszaszámláló ami automatikusan kiléptet de semmi menü vagy ilyesmi. Na nem tudom hogy ez most csak az átállás miatt? Pl korábbi dokumentumaim a tárhelyen nem láthatóak -
haze81
csendes tag
Külföldön élő akinek nincs személyije csak útlevél az hogy tud regisztrálni? Sehogy? Eddig volt sima ügyfélkapum gond nélkül de nem tudok reggelni a pluszra mivel nincs nemhogy digitális de semmilyen személyim, csak útlevélszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Óra topik
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest