- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Gercsi
tag
válasz Bogyi007 #21623 üzenetére
Szia!
Biztosan nem fizeted a 10Ft-ot. Senki nem fizeti, csak ha előfizetsz rá pl. közszolgálati csomag mellé megrendeled. Csak ha boxod van akkor tudod nézni, mert az analóg kiosztásban nem szerepel egyik felnőtt csatorna sem, (még az SD változat sem) és rendelni sem tudod analóg előfizetésben. Régen benne volt, kb 2 hónapja került ki belőle. Nekem a HBO miatt van boxom, és a boxon jön, a tv-n nem jön, egyik csatornán nincs jel a másik kettőn pedig kódolt csatorna felírat van. (újrakeresésnél ugyanúgy megtalálja a frekvenciákat) Valószínűleg, ha digitális adást rendelsz akkor tudod nézni is. (DIGI szerint rendelsz majd hozzá boxot is, mert ő nem foglalkozik azzal, hogy otthon milyen tv-d van)
Itt az e-számlám, de a papír alapú számlámon is ugyan ez van írva:
Ezen jól látszik, hogy a törvény miatt fizetőssé tették (10 Ft) és ezt a következő tételben le is vonják, mint kedvezmény. Hozzáteszem nekem sincs a felnőtt csomagra előfizetésem.
Remélem tudtam segíteni. Üdv!
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Flashget
félisten
válasz Bogyi007 #21623 üzenetére
Amennyiben fizetnéd akkor az elvileg külön tételben ott kellene szerepelnie egy sorban a 10Ft-nak a számlán. Nálam nincs mivel nem is rendeltem meg tőlük mióta lekódolták.
Erre az tudna válaszolni aki valóban megrendelte, hogy külön sorban van a 10Ft vagy sem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest