Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
Rick4
félisten
ja, hát az is egy kábeltévé szolgáltatás, de nyilván nem arra gondoltam. olyan helyen, ahol a tévé tunerje régi, és amiatt szemcsés a kép (erre én is akkor jöttem rá, mikor a 10 éves 92 centis CRT-met lecseréltem egy 94 centis LCD-re, na ott a kép penge) nem pedig maga az adás illetve az átviteli képesség rossz. szóval ott jól jön, hogy a "digitális minőség" beköszön a lakásba, és nem a tévé tunerjét használod.... a CRT-n egyébként is jól mutat a digi, a blokkosodás szinte alig látszik, képélesség, kontraszt meg sose volt azt meg úgyis masztolja...LCD tévénél lehet jó minőségű tunerrel jó képet kapni kábelen is, kiderül, hogy mennyire gáz, vagy mennyire nem...addig, míg le nem cseréltem a tévét, én is többször hívtam ki a szerelőket, egyik adás jobb volt, másik rosszabb, de tökéletes sosem...most a jó a kép, nem ugrál, nem megy el...
-
zolforg
tag
-
doc
nagyúr
na kicsit érthetőbben/technikailag korrektebben:
miután kizöldült a fa, a jelszint annyira leesik, hogy már nem tudunk tv-t nézni, de azért nem annyira, mintha fal lenne előtte
a kérdés az, elképzelhető-e hogy egy nagyobb tükör (pl. 110-esnél a felület a duplája a mostaninak!) megoldja a gondot
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden, ami hőszivattyú
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest