Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
Season 2 delayed [link]
-
Synaptic
senior tag
Egy kis 'kedvcsináló'
-
Synaptic
senior tag
2.5 hónappal a játék megjelenése után + S1 teljesen kihalt a fullos klánunk
-
Synaptic
senior tag
válasz
MikeWazowski #13836 üzenetére
Értem én hogy majd egyszer csak kiesek , de akkor már minek ? Shred es farkassal szerettem volna játszani , de macival kényszerülök.
-
Synaptic
senior tag
Lvl88 on teljesen feladtam a druidot a Tempest hiánya miatt. Ez kb olyan mint ha a sorcerernek nem esne wand vagy staff lvl 90 ig és baltával kellene varázsolnia.
Visszamegyek inkább Last Epoch -ot tolni -
Synaptic
senior tag
Azt hittem agyf@aszt kapok. Egy klántagnak segítettem húzni a druidját a rugómmal.
Egy azon körben kiesett neki a Tempest a a Mad Wolfs Glee és a Great Staff of Crone , de Ő macis karit akar .WayneGace Grat.
-
Synaptic
senior tag
Druidáktól kérdezem , kinek mikor esett ki a Temtest sapi ? Már lassan 86 vagyok és már minden reményem kezd elszállni
.
-
Synaptic
senior tag
válasz
zsirfecske #13299 üzenetére
-
Synaptic
senior tag
93 on úgy ráuntam a rugóra , hogy szinte elfog az undor mikor elindítom a játékot
. Ezt a pár szintet még valahogy kibekkelem ,azután keresek valamilyen nyugisabb/nyugdíjasabb buildet
-
Synaptic
senior tag
válasz
CptAdamica #12964 üzenetére
Tegnap 'besült' a world boss és a legion event is.
-
Synaptic
senior tag
Casual playerként kérdezem , hogy a Season miatt "félbehagyott /lvl96/" karakternek mi lesz a sorsa ? Napi 1-2 óra játék mellett a 27. season végén lesz 27 félkész ill. el nem kezdett karakterem?
. Mire föl ez a nagy sietség. Xbox stat szerint a játékosok 1.5% érte el a 100 at, pc-n ez talán 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest