- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
nem mf, hanem magic, azaz csupa kék itemekben
ugye javazonnál amúgyis kék kesztyű és fejes a BiS (best in slot) item, de martial assa esetén is elképzelhető valami +3ma +20ias kesztyű, meg shako/rare circlet überelő kék fejfedő. innentől már csak egy anti-meta lépés a kék gyűrű, amu stb. persze páncél és cipő esetén már gyengébb lesz a felhozatal, kivéve a mindennél drágább agyon jewelezett megoldások.
szóval a blue cuccoknak a rajtuk lévő magasabb stat-ok miatt igen is lehet létjogosultsága, azon túl hogy számomra komoly romantikája is volna
wm2:
igen, egyelőre assá-nál maradnék asszem, bár az a pár hét várakozás ami hátra lehet még a ladderig (elvileg március közepén jöhet) lehet azt fogja eredményezni, hogy már csak belecsapok az érzésbe és nem fogok egy karit sem végigvinni. mondjuk a full kék cuccost legalább ilyen esetben is könnyű megvalósítani, vendornál/gamblizve ingyen összeszedhető sok minden hozzá. úgyis mindig vonzottak a staffmodos assa fegyverek, ha levelinghez ki tudom próbálni az új pattern rw-t valami jó 3 likas fehér itemmel, aztán meg valami brutál larzukolt kék claw marad az endgame, az nekem már tök ok!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest