Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkf

aktív tag

válasz Gorneck #37531 üzenetére

én is szeretem az aukciós házat, de lehet, hogy te is jobban szeretnéd a saját lootot, ha mondjuk a lottó ötösnél kicsit jobb esélyed lenne arra, hogy jó gear esik neked. :)) most kényszerítve vagy, hogy AH-zz, ha fejlődni akarsz, de hátha majd most nem leszel.
    nekem van olyan barátom külföldön, aki velem kezdte vadul, aztán most már csak heti 5-6 órát tolja, de a P100-as karija még mindig csak Mp7-re jó (úgy, hogy kapott tőlem egy-két levetett gear-t és nem DH ). :O

[ Szerkesztve ]

"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"

• Szancsó

aktív tag

válasz Gorneck #37531 üzenetére

Akkor nem csak én vagyok így vele: eddig ha jól rémlik 3 hordható cuccot találtam magamnak (minden karakterből van 60 -asom), ami egy darabig rajtam volt, de egy WH öv kivételével azokat is lecseréltem. 3-4 cuccom kivételével (ennyi craftolt) mindegyiket vettem: mivel tőzsdézni nem szeretek, drop meg nem kényeztet, így a legdrágább talán 240M volt. Nem megyek MP10 -en ( van önkritikám :) ), de van is hova fejlődni: most pl. egy normális kardra gyűjtögetek a wiz -emnek. ( Már "csak" 1.2mrd hiányzik :) )
    Másrészt pl. párszáz óránként esik egy normálisabb cucc, most egy 3chc -s dex -es Mempo (3 hónapra letudva a loot nekem...), ami speciel se a monkomra, se a dh -ra nem az igazi: akkor az ilyeneket majd zúzzam be? Vagy böngészgessek 5 ilyen-olyan weblapot, hátha találok valami jó cserealapot + nyomassam a kalkulátort, hogy tényleg hoz-e pluszt a cucc? (Ok, ez volt az elején is, de már elkényelmesedtem és ez sem fogja növelni a játékélményt...)
    Meg kell várni, míg kijön, de egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy nem adok ki pénzt azért, hogy a skillek újraírásával is kicsesszenek velem...

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Új hozzászólás Aktív témák