-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Gorneck #37531 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok így vele: eddig ha jól rémlik 3 hordható cuccot találtam magamnak (minden karakterből van 60 -asom), ami egy darabig rajtam volt, de egy WH öv kivételével azokat is lecseréltem. 3-4 cuccom kivételével (ennyi craftolt) mindegyiket vettem: mivel tőzsdézni nem szeretek, drop meg nem kényeztet, így a legdrágább talán 240M volt. Nem megyek MP10 -en ( van önkritikám
), de van is hova fejlődni: most pl. egy normális kardra gyűjtögetek a wiz -emnek. ( Már "csak" 1.2mrd hiányzik
)
Másrészt pl. párszáz óránként esik egy normálisabb cucc, most egy 3chc -s dex -es Mempo (3 hónapra letudva a loot nekem...), ami speciel se a monkomra, se a dh -ra nem az igazi: akkor az ilyeneket majd zúzzam be? Vagy böngészgessek 5 ilyen-olyan weblapot, hátha találok valami jó cserealapot + nyomassam a kalkulátort, hogy tényleg hoz-e pluszt a cucc? (Ok, ez volt az elején is, de már elkényelmesedtem és ez sem fogja növelni a játékélményt...)
Meg kell várni, míg kijön, de egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy nem adok ki pénzt azért, hogy a skillek újraírásával is kicsesszenek velem... -
kkf
aktív tag
válasz
Gorneck #37531 üzenetére
én is szeretem az aukciós házat, de lehet, hogy te is jobban szeretnéd a saját lootot, ha mondjuk a lottó ötösnél kicsit jobb esélyed lenne arra, hogy jó gear esik neked.
most kényszerítve vagy, hogy AH-zz, ha fejlődni akarsz, de hátha majd most nem leszel.
nekem van olyan barátom külföldön, aki velem kezdte vadul, aztán most már csak heti 5-6 órát tolja, de a P100-as karija még mindig csak Mp7-re jó (úgy, hogy kapott tőlem egy-két levetett gear-t és nem DH ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Synology NAS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest