Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
whitezo88 #105041 üzenetére
Megszorítás a bounty chache ládákra van: amiket beadhatnak, azokat máshogy nem tudod bekeríteni. Emellett is van 1-2 dolog (pl. recept), de nem olyan ami neked kell.
Minden másra Kadala/kovács/rift/gr/bounty.Droprate táblázat. Minél magasabb szinten vagy, annál nagyobb az esélye leg dropnak.
Amúgy igen, random mi eshet.
Szóval pl. nincs olyan hogy Akkhan szet lelőhely. -
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88 #105041 üzenetére
Új kérdés, mert meglett az Akkhan Set Condemnhez: 0 sebzésem van gyakorlatilag, [link] ezt követem. Ami nincs: Shield, Blade of Prophecy (passzívnak), de 3 jelzett gem van, a set ring is. A kiegészítő cuccok is többnyire megvannak, amik nem skill sebet hanem survot javítanak. Ennyire kell az a kettő? Inkább menjek vissza az előző buildre, ott legalább volt sebzésem
(azzal ma csináltam meg Grift50-et (t11), de necces volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN TP-Link EC225-G5 AC1300 Router Gyors, stabil, modern Wi-Fi otthonra!
- Sega master System konzol beépített Sonic játékkal
- MSI RTX 4080 16GB VENTUS 3X OC 2026.12.15-ig Alza garanciával eladó!
- Panasonic DC-FZ82 fényképezőgép+Makro előtét+128GB Memória
- PS3 VIDEOJÁTÉKOK! GRAN TURISMO, CALL OF DUTY 3, FIA WRC CÍMEK!
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest