Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
Hi!
Van aki emléxik még erre a játékra?most úgy néz ki hogy elakadtam,legalábbis azt hiszem.Ugye van egy olyan küldetés,hogy Grisvaldnak el kell hozni az Anvil of Fury-t.Még nem találtam meg,pedig már vagy háromszor végigjártam a 15 szintet.A 16. szinten vagyok és üldözöm Diablót már.Lehet hogy valahol ott lesz?Na meg Gardham the Weak (a nevét nem biztos,hogy így írják de az biztos hogy weak
)neki igazából nem tudom mit kell vinni,mert csak annyit mond hogy ne öljem meg.Azzal mit kell csinálni?Bár egyszer adott egy tőrt,amit aztán értékesítettem.A küldetéseknél viszont még mindig szerepel mint teljesítetlen.Segítsetek!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)neki igazából nem tudom mit kell vinni,mert csak annyit mond hogy ne öljem meg.Azzal mit kell csinálni?Bár egyszer adott egy tőrt,amit aztán értékesítettem.A küldetéseknél viszont még mindig szerepel mint teljesítetlen.Segítsetek!Köszi