- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
A kis heti jelentés

melo ninc,s szúrtam a szemét üzletvezetőnek, pedigkezdtem megszerteni beleszokni, mind1 jövő hétne emgyke 1 másik helyre mindne igaz.
Zsuval szerdán voltunk 1 éveske megebszéltük a 2 főgondot a pénzt és az együttlakást, talán megpróbáljuk, de tegnap már megitn votl 1 kis ellentét
...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
Tegnap volt dokolás megint nagyon fan volt, tán az openinget is überelte...bepiáztunk rendesne
Ma is lemegyke kicsit nyomulni valahova....sajna egyértlemű visszaestem
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.
kocsi megvan igaz elég hangskásan jár jövő hétne megcsnálom az inspekciot mosmá tényleg.amugy ma kicsit odaéptünkmegnéztem megy e ég?..megy..de mehetne jobban
4 voltma gyúrni a hétne látszik si egből ugy látszik ennyi alkaloma kell az n szerveztemnek.
baxakszika tápom 12 voltos ága nem bíztató....
úgy érzem betelt a buli a pc.s gémiparr veszek xbox360at inkább gazdaságosabb és jobb.. a régi meg marad netezni stb....
Bőült az energy drink gyüjtemény(36db)..rakokbe a szaktopikba képet majd....
Nem tom ma mit iszok nem kéne semmit....
szereztem csomo jo számot azok szolnak most is....
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.