Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
A kis heti jelentés

melo ninc,s szúrtam a szemét üzletvezetőnek, pedigkezdtem megszerteni beleszokni, mind1 jövő hétne emgyke 1 másik helyre mindne igaz.
Zsuval szerdán voltunk 1 éveske megebszéltük a 2 főgondot a pénzt és az együttlakást, talán megpróbáljuk, de tegnap már megitn votl 1 kis ellentét
...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
Tegnap volt dokolás megint nagyon fan volt, tán az openinget is überelte...bepiáztunk rendesne
Ma is lemegyke kicsit nyomulni valahova....sajna egyértlemű visszaestem
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.
kocsi megvan igaz elég hangskásan jár jövő hétne megcsnálom az inspekciot mosmá tényleg.amugy ma kicsit odaéptünkmegnéztem megy e ég?..megy..de mehetne jobban
4 voltma gyúrni a hétne látszik si egből ugy látszik ennyi alkaloma kell az n szerveztemnek.
baxakszika tápom 12 voltos ága nem bíztató....
úgy érzem betelt a buli a pc.s gémiparr veszek xbox360at inkább gazdaságosabb és jobb.. a régi meg marad netezni stb....
Bőült az energy drink gyüjtemény(36db)..rakokbe a szaktopikba képet majd....
Nem tom ma mit iszok nem kéne semmit....
szereztem csomo jo számot azok szolnak most is....
Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pengeélen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...nem csípem hogy attól függően ő nem csnálja de egy drogos bandával szeret menni bulizni, pláne ahonnan 2 arc rá akar hajtnai egyértelműen...jó persze bízok benne és neki mondja nem jönnek be de akkris kicsit piszkál...
...hiányzik mindne hétvégéna buli nagyon.