Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Sajna ma megvilágosodtam egy munkatársammal való beszélgetés során hallgatva az ő történetét szituját... hiába érzem magam jól Zsuval + szeretem is valahogy nem kapom meg azt amit akarok, nem tudommegfogalmazni mit, de érzem hogy valami hiányzik, valami üresség van, lehet tényleg túl fiatal komolytalan hozzám, elvagyok megvagyok a helyzetbe egyedül nem akarok lenni, de se lelkierőm se kedvem nincs kiszállni a dologból...tudom xar felfogás ez hogy hagyjuk az egészet hagy essen ugy ahogy puffan csak lesz valahogy azt az idő majd megoldja..de egyenlőre semmi kedvem az életem ezen részével foglalkozni.
Holnap melo, aztán nem megyek, kicsit negatív töltetű alulmotivált vagyok..ma rájöttem pár dologra magammal meg a világgal kapcsolatban..kicsit el kéne vonulnom a világ elől ahol senki nem ismer nem tudja hol vok se net se mobil semmi, cska rendes normális segítőkész öszinte emberek...
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest