Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Adott egy netes focimenedzser játék.
Ennek van egy players.php oldala, ahol a játékosok adatai vannak. No én ezt akarom kinyerni. Azonban bekéne tudni jelentkezni, és nekem itt áll meg a tudományom
Ha megvannak az adatok, onnan már boldogulok, a többi kérdés(milyen tárolási módszer...) csak a program optimalizálása miatt érdekes. dbf-ekkel viszonylag jóban vagyok, szépen betöltöm őket table-be, meg sql query és zsupsz már listázni meg szűrni is lehet, csakhát nem épp a legmodernebb megoldás. Aztán hasonló okok miatt az xml fileok feldolgozásával is találkoztam már, nagyon egyszerű könnyű kis ojjektumot találtam ezek kezelésére(neve most nemugrik be), feltételezem valami hasonló eetleg php-ra is van, bár az ugye nem annyira rendszerezett mint az xml... Ha mégsincs, akkor írok neki feldolgozó rutint 
A lényeg azonban ez a cooke kezeléses dolog, amiről most kb halványlila gőzöm sincs, aztse tudom, milyen objektumhoz kéne nyúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- Lexus, Toyota topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek van egy players.php oldala, ahol a játékosok adatai vannak. No én ezt akarom kinyerni. Azonban bekéne tudni jelentkezni, és nekem itt áll meg a tudományom