- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Indulhat a hardverparti!
- iPad topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Most hogy a bőgést már befejeztem, összefoglalom a mai államvizsga élményemet.
Nagy kegyesen megérkezett a témavezetőm, aki az egész félév során oly sokat segített, hogy mással kellett elolvastatnom a szakdolim.
Azt mondta, mindent összekészít. Mondom, szeretném látni, még a védés előtt, hogy a fut a progi, meg minden. Ilyet szól, hagyjam készüljek csak!
Megbíztam benne, mégiscsak egyetemen tanít.
Elkezdődött a védés. EGY SZEPTEMBERI VERZIÓT TETT BE!!!! Semmi nem ment rajta, az még csak formok tervezete volt.. Kínos csend közöltem, itt a pendrive-om tegyük fel arról. Nem volt WinRAR kitömöríteni.
A net persze nem ment. Ezalatt a közjáték után elkezdtem vetíteni a prezentációt, amikor is mondták, letelt a rendelkezésre álló idő.
Most nem az, mert a végén 5-ös lett a diplomamunka, meg a védés is, gondolom, most befogták a pofámat, de így ledegradálni más munkáját. Az összes évfolyamtársam sokkal lazább témából írt. Látszott, hogy az én tudásomhoz képest nagy falat volt az Oracle+Delphi, de végigcsináltam. És akkor így belémtaposni. Egy államvizsgán rendelkezésre kellene állni minden eszköznek a zavartalan lebonyolításhoz. Valszeg ma még arra a winyóra, ahol ez megy kiadom a format parancsot, összetaposok minden CD-t, és azt is elfelejtem, hogy valaha ezt csináltam. Ott egy tanárnak, akivel nagyon jóba vagyok, mert nappaliról ismerem, mondtam, hogy én nem a jegyért csináltam, hanem mert bizonyítani akartam.
De azért köszi a szurkolást. Mától hivatalosan középiskolai informatika tanár vagyok. Papíron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest