- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr33zeye
tag
válasz
mallusz #11734 üzenetére
Cs!
Hát nem tudom... Az enyémet pár hónapja vettem, de a napokban viszem gariztatni. Kezdődött azzal, h időről-időre elkezdett megfosni a touchpad. Majd folytatódott azzal, h a jobb oldali fém zsanér megadta magát és eltört (a noti se leejtve nem lett, se nekiütve semminek) és emiatt amikor felnyitom a fedelet, a zsanér szétpattintja a rajta lévő burkolatot. Most ott tartunk, h a vidkarival is gázok vannak, mert néha villódzik a kép attól függetlenül, h mozgatom-e a notit. Ez főleg az oprendszer betöltése után közvetlenül jelentkezik, de már egyre sűrűbben csinálja randomra. Még jó, h nbd-s a garim rá... viszem vissza és megdobálom vele a delleseket...
-
Fr33zeye
tag
válasz
flatron11 #11649 üzenetére
Nem lehet notiban vga-t cserélni. Anno volt pár olyan noti, amiben megoldható volt, de manapság nem nagyon. Amúgy sosem értettem, h miért akar vki vga-t, procit, meg ilyeneket cserélni 1 notiban. Olyan drága, h nem éri meg. inkább akkor spórolj még 1 picit és vegyél 1 teljesen új konfigot.
-
Fr33zeye
tag
-
Fr33zeye
tag
válasz
visnor2000 #11424 üzenetére
Hi!
A hibaüzenet memória gondokra enged következtetni, de a jelenség maga, amit leírtál, videokari hibára hajaz. Sztem ha van másik memóriád, akkor cseréld ki, ha nem, akkor meg még sztem garis a vas, uh hajrá, b*szogasd a Dell szervízt egész nyugodtan.
-
Fr33zeye
tag
Szerintem jó választás. Ebben az árban meg depláne. Szeretem azokat az akciókat, amikor úgy faragnak le a noti árából, h DOS-al adják. Úgyis mindenképpen újrahúznám.
Megbízhatóságban nincs hiány sztem, bár a fedlapra vigyázni kell, ugyanis lakkfekete. Az enyémen is sikerült ejtenem pár szép mély karcot... Ennek ellenére ajánlom mindenképpen.
-
Fr33zeye
tag
válasz
Jostikacska #11186 üzenetére
Sztem nem akarod tudni, h mennyibe kerül
-
Fr33zeye
tag
Ha meg mind2töknél ugyan azok a problémák jelentkeztek, akkor szerintem kevés a sansza, h több hardverelem meghibásodása okozza a problémát, hanem az áramellátás körül van gáz. Próbáljátok ki másik tápkábellel, de sztem ebből szervíz lesz.
-
Fr33zeye
tag
válasz
Terrorista #11104 üzenetére
Sztem 1 azonnali átvizsgálás... Az akku szinte biztos, h kuka (persze csak szelektívbe a rend kedvéért
) A vidkari meg vagy hűtés (ebbe beleértve a porosodást is, bár az eléggé ritka baj notiknál) vagy áramellátás, vagy hardverhiba. Mindenképpen ajánlok 1 szervízt, mert annyit megér a konfig.
-
Fr33zeye
tag
-
Fr33zeye
tag
Sziasztok!
Vettem 1 Dell Inspiron 1525-ös notit. Elég fasza, nekem bőséggel jó. Az a tré az egészben, h iszonyat hangos a cooler. Ez gyárilag ilyen, vagy gyárilag hibás?
Előre is köszönöm a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Gran Turismo
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Autós topik
- PlayStation 5
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest