Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
olivera88 #8229 üzenetére
Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem. Hogy van konfigurálva, új Session-t indítasz bejelentkezésénél, vagy helyreállítod a korábbit?
Mondjuk az eddigi tapasztalataim azt mondják, kissé köhög a KDE Strech alatt, nem tudom, korábbi verziók mennyire voltak jók, mert csak most tértem át debianra. Az biztos, hogy pár bakiba belefutottam már, pl. Alt+Tab nem működik mindig azonnal, van amikor pár másodpercet várni kell. Vagy a Meta billentyű hol elindítja az Application launcher-t, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5