-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
most én is kindauuzeee alól irok a főuiról ...

amugy azt a hozzaszólásomat már törölték... de ami miatt be kellett irnom, mert rámszóltak, azt meg nem .... esélyegyenlöség ....
[1.] telleg nem megy .. még ay ALT-130 se ....
[2.] nem is akarok hungarise nylevet ... nekem mindkét telefonom is angolul megy, persze volna benne magyar is ....
[3.] nem szeretem, ha szamitogep magyarul akar mondani valami ... tagadhatatlanul könnyebb .... de nekem szokatlan .... a debian-t is angolul telepitettem, es angol bill-t is kertem amikor lehett valasztani: qwerty-us ....
poróbáljatok meg engem elhordozni ...
igy is megkaptam mar a magamét, hoggy uatánozom neduddki-t ... panther is ram szolt hogy miert aposztrofozok ... midengy ..... a Linux-os topic-okbol mar nem nagyon akarok kimozdulni ....
itt meg csupa toleráns és megértő egyén van ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Társasjáték topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest