Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

soha azza soha ne nyomjatok cointune story-ra! ne találkozzak azzal/azokkal aki/akik az új mentés betöltési rendszert kitalálták!
    a szörnymegevős fejezetet csináltam de szerintem nem értem a végére. kiléptem pihenni aztán mikor beléptem gondoltam most nem a last save-re nyomok és megnézem mennyivel dob visszább. oda visszadobott mikor leengednek abba a szörnybe amibe hólyagokat kellett lőni egy speckó fegyverrel. aztán újra lenyelt a szörny újra megtámadot az a pókszrű amit szét kellett tépni a nagy szigonyokkal..

viszont rájöttem mikor érdemes elengedni a kis kutatórobotot. én eddig akármikor elővettem csak a félkör alakú jelzéseket láttam vagy egy teljes piros kört. (amiről még mindig fogalmam nincs mit jelent) viszont most rendesen bejelzett a kis robot teljes fehér karikák a radaron.

plusz kikísérleteztem a ds2-es contact beam másodlagos földbe lövését amit jól ki is próbáltam mikor leengedtek a ketreccel. adtam mellé egy stázis support-ot és olyan volt mint a második részben és legalább olyan hatékony is.

Új hozzászólás Aktív témák