Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Én sajnos nemtudok hasznos információval szolgálni a kérdésedet illetően, mert ugyan én a Dead Space nevü nagyszerü horrorjátékot kétszer is elkezdtem de időközben megérkezett a Magyar Posta zrt és jofi 81 jóvoltából a játék original változata, és ezáltan az azelőtt néhány héttel beszerezett nem éppen "tiszta" játékszoftveremet a merevlemezről eltávolitottam és még nem került ujrainstallálásra originál testvére.
Mindenesetre szeretném mégegyszer végigvinni és a számodra érdekes nehézségi szinten!
Ha addig nem vinné el odáig valaki akkor majd megválaszolom kérdésed...egyébként egyéb forumon már olvastam olyat hogy valaki nekiesett a lehetetlen fokozaton és sikerült teljesitenie a Dead Space nevü játékszoftver minden kihívását, szóval ha más nem akkor megkérdezem azt a bizonyos személyt...
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest