Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen jól gondolod minimálisak a különbségek a fenti tipusok között, nem hiszem hogy különösebb sebesség változást tapasztalnál közöttük DDR400 órajelen.
A húzhatóságukról a prohardver memóriatesztben találhatsz információkat itt:
Bővebben: link
A Geil memória jó eredményével vigyázz, az egy más időzítésű modul volt a tesztben, mint amit itt linkeltem be. Még akkor sem garantált ilyen mértékű tuning ha a 2,5-4-4-8-as változatot veszed.
Hűtés szükséges lehet a hagyományos TSOP tokozású memóriákhoz, ha magas órajeleken és feszültségemeléssel használod.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Nekem másik gépben van a Geil is ua. kék dual kitt.
Egyszer húzgáltam meg őket a 3,4 NW alatt - a Geil olyan 430-435-ig bírta - a Corsair úgy 415-420-ig, mindkettő alap értékeken.
Annyit kell tudni, hogy Geil az gyakorlatilag biztosan húzható valameddig, a Corsairnál állítólag minden plussz Mhz ajándékként értékelendő a value kitt esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen joysticket vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest