- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
Hurkaleves #5428 üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: sztem is inkább 4gb-ra vagy 8-ra (
) kellene bőviteni a systemet!
különben én meg most tesztelgetem az újdonsült d9gmh-s micron ramjaimat, jelenleg itt járok:
link.
szerk.: vmiért nem engedte a rios hogy 2 kis képet rakjak be..
-
winfier
senior tag
válasz
Hurkaleves #5428 üzenetére
Ez időzítéstől is függ, hogy jobb lesz-e, de szerintem még rosszabb eredményt kapnál 1200MHz-en azokkal az időzítésekkel.
A játékoknál inkább a mennyiség számít. Talál, de csak talán 1fps-t hozna a magas MHz, de inkább semmit. Teszteld ki, hogy a photoshop-nak melyik fekszik jobban. Minden gép más így nem igazán lehetne reális képet festeni. Ja és a PS-nál is inkább a mennyiség mint a sebesség.
Szerk: És az se mindegy, hogy milyen arányba van a ram. Minél szorosabb az arány annál gyorsabb: 1:1 ; 5:6
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged