- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Hali nah egy Rev3-as Reaper megvan, másik úton, a rev2-est meg eladom, pedig csak 3 napos, de legalább nem bontaottam ki.
E8600 igen, és GA-P45-UD3P , már mind megvan, csak rendszert rakok újra, és ez nálam olyan 3 nap megfeszített munka, a biztonsági mentések, vírusellenőrzések 4 Terrán meg egyebek miatt. (egy hétvége alatt 6x rakom újra a windowst.)
Tegnap még Romániában voltam az egyik gyárban gyártósort installálni, de talán ma eljutok az alaplap, meg a memóriacseréig.
A cél 4000+stabilan lehetőleg 4500 7/24-ben, most bújom az alaplap bios leírását hivatalos meg egyéb forrásokból. Memória meg nem tudom, 1400 jó lenne. Szórzókkal még nem szórakoztam, majd meglátjuk mi hogyan jön ki. Nagyot álmodok, és nagy ágyat veszek, csak nehogy a végén a földön kelljen aludnom.
Egyébként meg szerencsém volt, mert már németországból is elfogyott a reaper, rendelni sem lehet
A legtöbb időmet az vette el hogy a hülye Norton 2008 csak sp2-3-ra megy fel, Nekem meg csak sp1-es cd-m volt, és sz@r netem
nah szerencsétlenkedem tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest