- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
atesz1974
üzenetére
Na ennyi. Kitartó voltam, de a 4-edik chapterben jött a jetpack...Az elején még nem is volt gond, aztán egy részen föl kell sziklakiszögelléseken sorban repülni, és az egyik helyen E betű nyomkodásával meggátolni hogy leessek...na ez 10-ből egyszer sikerült, hogy egyszer hogyan sikerülhetett, nem vágom. Aztán egy csapatnyi űrlényből lelőttem sokat ha már így sikeresen továbbjutottam, aztán hirtelen valami fényvillanás és megdöglöttem

Kedves Capcom: megadtam az esélyt. Ezzel a trágyával viszont játsszon akinek hat anyja van.
Az általános egészségmegőrzés céljából viszont javaslom a topic zárását, vagy piros betűs "ne játssz vele" felírattal illetését... függöny 
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- PlayStation 5
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Gumi és felni topik
- Tesla topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az általános egészségmegőrzés céljából viszont javaslom a topic zárását, vagy piros betűs "ne játssz vele" felírattal illetését... függöny