Aktív témák
-
felixo
őstag
Nekem olyan gondm van, hogy az XP Service Pack 2-t frissítettem SP3-ra és azóta az XP indulása után a következő hibaüzenetet dobja ki : "Az eljárás belépési pontja (apsGetInterfaceCount) nem található a DLL-ben (wlanapi.dll)."
Próbáltam az USB adaptert újra telepíteni, de semmi változás !
Ötlet ???
-
felixo
őstag
Router nélkül működik az Outlook, ezért tuti, hogy ott van valami letiltva !
davids83 : Próbáltam a Mozilla ThunderBird-öt is, de az sem megy a router miatt !
Hogy tudom kikapcsolni a router-ben az egész tűzfalat ?
Szerintem felesleges, szeretném kikapcsolni !Valaki írja meg, pontosan hogy kell kikapcsolni !
Előre is köszönöm !
-
felixo
őstag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem :
Nagy valószínűséggel a DI-524-es router miatt nem működik rendesen az Outlook-om !
Állítólag van a menüjében valami állítási lehetőség.
Gondolom én, valami le van benne korlátozva !?Aki tudja, hogy kellene a beállításokban állítanom, az léccike írja meg !
Amúgy a net működik rendesen, csak ez nem !
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged