Aktív témák
-
felixo
őstag
Nekem olyan gondm van, hogy az XP Service Pack 2-t frissítettem SP3-ra és azóta az XP indulása után a következő hibaüzenetet dobja ki : "Az eljárás belépési pontja (apsGetInterfaceCount) nem található a DLL-ben (wlanapi.dll)."
Próbáltam az USB adaptert újra telepíteni, de semmi változás !
Ötlet ???
-
felixo
őstag
Router nélkül működik az Outlook, ezért tuti, hogy ott van valami letiltva !
davids83 : Próbáltam a Mozilla ThunderBird-öt is, de az sem megy a router miatt !
Hogy tudom kikapcsolni a router-ben az egész tűzfalat ?
Szerintem felesleges, szeretném kikapcsolni !Valaki írja meg, pontosan hogy kell kikapcsolni !
Előre is köszönöm !
-
felixo
őstag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem :
Nagy valószínűséggel a DI-524-es router miatt nem működik rendesen az Outlook-om !
Állítólag van a menüjében valami állítási lehetőség.
Gondolom én, valami le van benne korlátozva !?Aki tudja, hogy kellene a beállításokban állítanom, az léccike írja meg !
Amúgy a net működik rendesen, csak ez nem !
Aktív témák
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged