Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz varmi2 #625 üzenetére

Nemtudom. Hogy jobb-e, mint a 0727-i 2.04-es tesz fw? Ugy veszem eszre, rosszabbnak nem rosszabb. A stamdby fogyasztas tenyleg lement a normalis ertekre. Napkozbem itthon volt, es a reggeli ertekhez kb 9-10 ora alatt nagyjabol 1%-ot esett, a szar akksival. Viszont ebresztooranak meg mindig nem jo, stanbybol nem kepes felelszteni magat az ebreszteshez, ugyanugy, mint ez eddigi osszes tobbi fw verzioval. Sebessege sem rossz. Szerintem hasznalhato, nalam most megmarad egy ideig, ha nem talalok benne nagy gondot. Peraz, aki melyebben beleassa magat, az biztos fog talalni benne hibat, de nekem csak netezesre, hirek, es konyvolvasasra kell. Igaz arra jo volt az 1.05 fw is :-)

De ha jobban megnezem, nekem most mintha (pl yt video app) , amikor valtogatok a videok kozott, mimtha villodzna egy kicisit a kep. Nem a videok lejatszasaval van baj, hanem az alkalmazas (de akar a gmailt is emlithetnem), amkkor mas-mas nezetbe valt at, olyan, mimtha valami villodzas lenne a nezet valtasa kozott. Lehet, hoyg eddig is volt ilyen, csak nem vettem eszre, vagy azert, mert nem figyeltem, vagy pedog azert, mert gyorsabb volt, vagy pedig, mert ez csak most ilyen. :F

Új hozzászólás Aktív témák