Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nemtudom. Hogy jobb-e, mint a 0727-i 2.04-es tesz fw? Ugy veszem eszre, rosszabbnak nem rosszabb. A stamdby fogyasztas tenyleg lement a normalis ertekre. Napkozbem itthon volt, es a reggeli ertekhez kb 9-10 ora alatt nagyjabol 1%-ot esett, a szar akksival. Viszont ebresztooranak meg mindig nem jo, stanbybol nem kepes felelszteni magat az ebreszteshez, ugyanugy, mint ez eddigi osszes tobbi fw verzioval. Sebessege sem rossz. Szerintem hasznalhato, nalam most megmarad egy ideig, ha nem talalok benne nagy gondot. Peraz, aki melyebben beleassa magat, az biztos fog talalni benne hibat, de nekem csak netezesre, hirek, es konyvolvasasra kell. Igaz arra jo volt az 1.05 fw is :-)
De ha jobban megnezem, nekem most mintha (pl yt video app) , amikor valtogatok a videok kozott, mimtha villodzna egy kicisit a kep. Nem a videok lejatszasaval van baj, hanem az alkalmazas (de akar a gmailt is emlithetnem), amkkor mas-mas nezetbe valt at, olyan, mimtha valami villodzas lenne a nezet valtasa kozott. Lehet, hoyg eddig is volt ilyen, csak nem vettem eszre, vagy azert, mert nem figyeltem, vagy pedog azert, mert gyorsabb volt, vagy pedig, mert ez csak most ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő