Aktív témák
-
Matthew
őstag
Már másodszorra nézem be a címet. Mondom x800xl? Nézzük csak, pont ilyet keresek! Ennyire hülye nem lehetek... de mégis.
-
zoty314
aktív tag
Nekem még mindig megvan, de nem adnám el semmi pénzért.
-
g@bo
nagyúr
-
Bizony, még ma is lehet kapni hozzá ilyen játékkokat.
Itt van egy: Bővebben: link
De van még egy rakat másik is
Mod: találtam még egy rakattal: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VENDI
tag
Nincs elképzelésem az áráról mert igazából nincs neki,ill ha van''eszmei''értéke van.Fanatikus őrülteket biztos érdekli.Nekem is ez volt az első gépem,és az sem most volt.A szekrényben csak ide-oda rakom.Kipróbáltam néhány parancssort az lefut .De volt egy csomó floppym és játék hozzá ami eltünt.De lehet(ett) venni hozzá kész játékot amit a gépbe lehetett csatizni.Tényleg szép állapotban van de mit kezdjek vele...(Mondjam azt hogy beárazást kérek?)Valakinek egy szemét valakinek meg kincs.(De egy vga tényleg jó ötlet lehet)És persze hogy kipróbálható.
[Szerkesztve] -
ÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Nekem ilyen volt az első gépem!
Csak nem volt hozzá floppy vagy magnó, ezért basicben írtam hozzá falteniszt, meg ilyen golyó elől menekülős játékokat, és azzal játszottam ezerrel. Aztán jött fater, hogy mostmá jön a híradó, és kell a TV, és ki kellett kapcsolni. Másnap aztán fél óra programírás, és mehetett megint a játék
Azok voltak a szép idők... -
g@bo
nagyúr
hogyé adod? állapot?
-
orbano
félisten
miért nem ezt írtad: ATARI 800 XL gépemet hasonló típusú ATI videokártyára cserélném. jó biznic
-
VENDI
tag
Eladnám ATARI 800 XL Számítógép+meghajtót(Floppy de 2.88-as) bill,kábel,minden működik de sajnos nincs lemezem hozzá.Tv-hez csati, táp megvan.Árat nemtudok.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest