Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• T J

tag

válasz Reflax #2501 üzenetére

Nem kell ide mágia, csak normálisan megírt kód. Összeadtad a szélességeket? Mert ilyeneket írtál az elsőben, hogy: .left{width:20%;} .center{width:50%;} .right{width:290%;}. Ráadásul kétszer formázod a .right-ot, és a másodikkal felülírod az elsőt ... :W Tíz percig görgettem, mire megtaláltam, miért nem működik amit feljebb módosítottam.
    Minden divnek van szélessége, magassága (jobb híján height:auto; ), és elhelyezése (float: left; ). Amíg ezek nincsenek megadva, nem kerülnek a helyükre! Az egy sorba kerülő divek össz szélessége max 100%, marginnal, borderrel együtt. Ezek vastagsága hozzáadódik az elem szélességéhez!!! Ezért ellenőrzéshez inkább eltérő háttérszínt adj meg border helyett, és ha margint adsz, akkor annak a szélességét egyből vond is le az elem szélességéből, pl: margin-left: 2px; width: calc(50% - 2px);
    Az elemek formázását sorrendben, fentről lefelé, és balról jobbra, sorrendben, ahogy a html-ben szerepelnek. Különben nem fogod megtalálni, és katyvasz lesz az egész.
    Ne fixálj olyan tartalmat ami nem fér el magasságba a kijelzőn, mert a kilógó rész rejtve marad.

link

Új hozzászólás Aktív témák