Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
En egesz sokaig nagyon Windows parti voltam. Amikor mondta haverom, hogy szerinte a Linux is ugyanolyan jo fejlesztesi platformnak mint a Win, akkor lehurrogtam. Ez szerintem annak volt a kovetkezmenye, hogy nem volt tapasztalatom masban, csak abban. Otthon gyerekkorom ota az volt a gepeken, a gimiben info oran is az volt a gepeken, az egyetemen is a Microsoft termekek voltak elerhetoek ingyen. Aztan egyszer gondoltam adok egy eselyt, es hat azota palfordulas tortent. Mar nem szivesen mennek vissza Windowsra. Marmint... az itthoni gep hasznalatom 95%-ban (ha a fejlesztest most abszolut nem nezem) olyat csinalok ami mindket platformon detto ugyanaz. Netezes, meg filmnezes. Meg az ehhez hasznalt programok is ugyanazok. De..
Munka szempontjabol a korabbi munkahelyemen windows volt, nem szerettem, a mostaninal RHEL van, ezt nagyon szeretem, illetve itt meg OSX is van, de azt sem szeretem. Tehat annyi valtozott a kezdeti gogos Windows lover enemhez kepest, hogy mar munka kornyezetben sikerult
kiprobalnomhasznalnom mindharom fontos rendszert, igy mar van, igaz szubjektiv, tapasztalatom. Nalam Linux > OSX > barmi mas> Win
A masik kerdesedre privatban valaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest