- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Gaming notebook topik
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Összeírtam, hogy milyen sorrendbe tanulom a dolgokat, persze néha párhuzamosan ismerkedem újabb CSS okoságokkal is JS-el is, de nagy vonalakban így haladok:
- HTML5
- CSS3
- Javascript - JQuery
- Bootstrap/AngularJS (Framework)
- SASS/LESS (Preprocesszor)
- PHPMost körülbelül a HTML5 és CSS3 határain vagyok, és elkezdem az alapoknál a JS-t. Emelett ismerkedem mint már írtam a Frameworkökkel, most speciel a Bootstrap 3-as verziójával. A végére szeretném hagyni a SASS/LESS kombót * és a PHP alapokat. Megkérnélek titeket, hogy erősítsetek meg, avagy cáfoljátok, hogy jó "skilleket" tanulok sorban ahhoz, hogy a későbbiekben Frontend webfejlesztő legyek, vagy mivel egészítenétek még ki? Pusztán csak szeretnék visszaigazolást nyerni a szakmában dolgozó emberektől, hogy majd naprakész tudással léphessek a munka frontjára.
Ezért is előre, és a korábbi értékes hozzászólásokért nagy köszönettel tartozom felétek!
* Korábban írtátok, hogy a SASS/LESS ugyan fontos, de pár hozzászólással korábban inkább arra "buzdítottatok", hogy CSS, és HTML tanulás után inkább JS-el ismerkedjek, majd ha már mind a három nyelv profin megy, akkor jöjjön a SASS avagy LESS.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest