Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Speed
addikt
Nekem is így rakoncátlankodott a Seagate vinyó! Alaplapcsere,Tápcsere,Hűtő rá. Most már tökéletesen működik!!! (Táp:420-as Enermax)
[Szerkesztve] -
col
addikt
Meg mégegy dolog. a ''csipogás''. Szóval általában illene zaj nélkül mennie ezeknek a vinyóknak, bár nem hallottam a ''csipogást'' :) Minden esetre szerintem nem ''üzemszerű'' hangot jelent a csipogás:)
-
col
addikt
Elvileg igazad van, csak:
miután általában a mai házak teletömve más fűtőtestekel is,
meg általában nem egy vinyó van,
és mivel a 7200 rpm -esekhez gyárilag is ajánlják én azért jobban bízom a hűtöttben.
Ráadásul most igen meleg is van enélkül is, meg sajna volt már tapasztalatom, hogy a 7200-esek túlmelegedtek és bizony beálltak. -
Goose-T
veterán
Én úgy tudom, hogy SATA-s vinyóknál nem árt beállítani a BIOS-ban a HDD startup delay-t pár másodpercre, pont ezért van ez az opció, hogy mindig fel tudjon állni.
-
A tápod mekkora? Nem lehet, hogy kicsi?
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
Nincs rajta venti.
Az adatkabelt csereltem mikor a platformvaltas tortent.
Viszont a tapkebelt nem...hmm -
szesa
senior tag
Jez kimaradt:
Seagate Barrracuda 7.2k - 80G - xxx13AS - (Sata) -
szesa
senior tag
Üdv!
Van egy vinyom ami neha rakoncatlanokdik.
Ez abban nyilvanul meg, hogy neha neha egy restart utan a bios nem latja.
Avagy bekapcsolas utan, ki-be kell kapcsolnom a gepet, hogy ez a vinyo is feleledjen.
Am ezeket a jelensegeket teljesen randomszeruen csinalja.
A gep huzva is van meg neha nem szal minden korulmeny szinten random valtozik, az egesz korulottelevo hardware es software is, mert volt ez mar w98-2k-xpvel amds gepen, intelesen tehat nem egy konfig specialitasa hozta ki belole ezt.
Es ami a topic cimet illet: ha netal elobujik belole az ordog es eppen ''levalasztja'' magat a rendszerrol alig de megis hallhato rovid csipogasokat hallani a vinyobol :)
Amugy meg, a vinyo mar azota ezt csinalta amiota megvan, regen egy 300-as tappal surun fordult elo hogy, hidegen nem indult - csak szivatoval - azaz kb 2-od 3xorra, de tapcsere utan egy ideig megoldodott a helyzet aztan kesobb megint elojott.
Amugy meg az eg vilagon semmi baja, nem lassu, nem hibazik, bar kicsit meleg de 40 fok miatt nem dogolhetne le...
Szal nem tom, hogy mit csinaljak ezzel, mivel ilyen randomba produkalja nem hiszem, hogy garba cserelnek, meg ezt leszamotva elegedet vagyok a ketyerevel...
Es akkor miert nyitottam ennek topicot?
Miert csipog ez? ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Sandisk 1TB SD kártya
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest