-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #6074 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet volt
Sajnos mindenképp szállítanunk kell majd, nagyvárosban élek, a fényszennyezettség orbitális
Egy kérdés még: A 150-hez képest a 200-as megéri a 91eFt felárat? Benne van a keretben a 200-as is, semmi gond, ha igen akkor nem fogok spúrkodni. -
válasz
5150head #6067 üzenetére
Khmm, a kiegészítőket viszont viszont jó hogy mondtad, azokkal nem számoltam, csak a sima távcsővel, szóval most újratervezés lesz
Földszintről kell a garázsig elvinni, szóval az út nem nagy, de a kombi Astrának csak a csomagtere tele lesz a távcsővel, szék, láda, stb. cuccokat kihagytam.
Ötleted esetleg valami olyan megoldásra, ami kompaktabb és hordozhatóbb mégsem jelent túl nagy kompromisszumot a 200-as Dobsonhoz képest? Lányom ezt nézte, de én meg nem olvastam túl sok jót róla a topicban korábbról. -
válasz
Oppenheimer #6063 üzenetére
Köszi, este akkor berendelem
-
Ok, ha nincs más ötlet, akkor lassanként berendelem a Skyliner 200P Dobsont
-
Max 200eFt a keret, ezért gondoltam erre a típusra. Ha fotózni is szeretnék, akkor mi az ajánlott kezdő megoldás ebben a keretben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest