Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz
t72killer #6074 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet volt
Sajnos mindenképp szállítanunk kell majd, nagyvárosban élek, a fényszennyezettség orbitális
Egy kérdés még: A 150-hez képest a 200-as megéri a 91eFt felárat? Benne van a keretben a 200-as is, semmi gond, ha igen akkor nem fogok spúrkodni. -
OPiiPO
veterán
válasz
5150head #6067 üzenetére
Khmm, a kiegészítőket viszont viszont jó hogy mondtad, azokkal nem számoltam, csak a sima távcsővel, szóval most újratervezés lesz
Földszintről kell a garázsig elvinni, szóval az út nem nagy, de a kombi Astrának csak a csomagtere tele lesz a távcsővel, szék, láda, stb. cuccokat kihagytam.
Ötleted esetleg valami olyan megoldásra, ami kompaktabb és hordozhatóbb mégsem jelent túl nagy kompromisszumot a 200-as Dobsonhoz képest? Lányom ezt nézte, de én meg nem olvastam túl sok jót róla a topicban korábbról. -
OPiiPO
veterán
válasz
Oppenheimer #6063 üzenetére
Köszi, este akkor berendelem
-
OPiiPO
veterán
Ok, ha nincs más ötlet, akkor lassanként berendelem a Skyliner 200P Dobsont
-
OPiiPO
veterán
Max 200eFt a keret, ezért gondoltam erre a típusra. Ha fotózni is szeretnék, akkor mi az ajánlott kezdő megoldás ebben a keretben?
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Kezdésnek egy ilyen pl.? Ha nem, akkor más ajánlat? Autóval szeretném vinni vidékre megfigyelni. Esetleg fényképezőt vagy mobilt hogy tudok hozzá illeszteni?
( tudom, vegyek hozzá egyből okulárt is, de az most nem fog beleférni elsőre, majd kicsit később )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest