- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy bütykölős barkácsolós típus, de le kellett cserélnem a konyhai csapot. Ami hagyományos tekerős két külön csővel a falban. Az új csapot most vettem egy boltban.
Sikeresen(?) le is cseréltem. A régi falban lévő Z idomokhoz szereltem fel mert passzolt és azokat nem szerettem volna kikinlódni, pont mivel nem vagyok nagy szaki. Beleraktam a gumi tömítést is.A problémám, hogy a hidegvíz elég furcsán jön. Alig folyik majd egy ponton elkezd "hubogni" mint vmi öreg motor alapjáraton (az egész ház vezetékrendszere ráng tőle) és úgy is jön a víz, szakaszokban, majd tovább tekerve meg ömlik a víz.
Na most ez mi a bánattól van, mit tudok kezdeni ezzel?A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Milyen videókártyát?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest