Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
[pod]Diablo #7 üzenetére
felrakod steamet, cdkeyreg, leszedi. ennyi.
-
[pod]Diablo
őstag
hellosztok nekem az lenne a problémám hogy egyszer már megvolt a CS.1.6 de ujra lettformázva és azóta nemtalálom hogy honnan töltöttemle valaki tud mondani egy ojan oldalt ahonnan letudom tölteni??
-
Santses
aktív tag
Ha hl-t vettél az szarügy mert 1 serial.. ha generationt akkor kapsz ugyebár: hl1, cs1.5, opp. force. !
Namost a hl és a cs1.5 key is jó tehát ha a Generation vetted akkor 2 serial od van amiből elvileg 1 et attál kölcsön.
Amúgy ha ö már reggelt vele akkor annak annyi, ahogy írták fentebb az ő account -át használva (ha megadja az email címet + pass-t) te is tudsz csézni.. de eccerre ketten semmikép.. Sajnos ez ilyen. -
Mr Bond 007
őstag
Felhívod a hun forgalmazót és mondod h nemjó a serialod. Faxon(írásban kell) beküldöd az adataidat(serialt) és letiltják a serialt, kapsz 1 újat és csak te használhatod ennyi. Döntened kell vagy a haverod vagy te játszol.
-
followme
aktív tag
1. Thnx!
2. Tudom de nem találtam bennük erre utalást amikor átfutottam őket! -
VladimirR
nagyúr
1: legalisan nem - max az O account-javal, de egyszerre sehogy, s nem tudom, hogz ey megengedett-e
2: van mar sok-sok cs-topic (pl: Bővebben: link, Bővebben: link - a teljesseg igenye nelkul)
[Szerkesztve] -
followme
aktív tag
Hello! Az lenne a problémám hogy amikor még nem volt netem odaadtam egy srácnak a CD-kulcsomat HL-hez, és ő játszik az én serialommal! Nem tudok vhogy felcsatlakozni mégis? CS-zni szeretnék
, és nem akarom mégeccer megvenni a gameit... PLZ help! Előre is thnx!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 49mm Titanium, Green Alpine szíjjal, dobozában eladó, garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest