- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
felrakod steamet, cdkeyreg, leszedi. ennyi.
-
[pod]Diablo
őstag
hellosztok nekem az lenne a problémám hogy egyszer már megvolt a CS.1.6 de ujra lettformázva és azóta nemtalálom hogy honnan töltöttemle valaki tud mondani egy ojan oldalt ahonnan letudom tölteni??
-
Santses
aktív tag
Ha hl-t vettél az szarügy mert 1 serial.. ha generationt akkor kapsz ugyebár: hl1, cs1.5, opp. force. !
Namost a hl és a cs1.5 key is jó tehát ha a Generation vetted akkor 2 serial od van amiből elvileg 1 et attál kölcsön.
Amúgy ha ö már reggelt vele akkor annak annyi, ahogy írták fentebb az ő account -át használva (ha megadja az email címet + pass-t) te is tudsz csézni.. de eccerre ketten semmikép.. Sajnos ez ilyen. -
Mr Bond 007
őstag
Felhívod a hun forgalmazót és mondod h nemjó a serialod. Faxon(írásban kell) beküldöd az adataidat(serialt) és letiltják a serialt, kapsz 1 újat és csak te használhatod ennyi. Döntened kell vagy a haverod vagy te játszol.

-
followme
aktív tag
1. Thnx!
2. Tudom de nem találtam bennük erre utalást amikor átfutottam őket! -
VladimirR
nagyúr
1: legalisan nem - max az O account-javal, de egyszerre sehogy, s nem tudom, hogz ey megengedett-e
2: van mar sok-sok cs-topic (pl: Bővebben: link, Bővebben: link - a teljesseg igenye nelkul)
[Szerkesztve] -
followme
aktív tag
Hello! Az lenne a problémám hogy amikor még nem volt netem odaadtam egy srácnak a CD-kulcsomat HL-hez, és ő játszik az én serialommal! Nem tudok vhogy felcsatlakozni mégis? CS-zni szeretnék
, és nem akarom mégeccer megvenni a gameit... PLZ help! Előre is thnx!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és nem akarom mégeccer megvenni a gameit... PLZ help! Előre is thnx!!