Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12673 üzenetére
Jaja. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem hajt a kíváncsiság, az újdonság varázsa. De a váltásnál nálam nem ez volt a szempont. Úgy voltam vele, hogy szinte mindenre volt vevő, és eladni meg akkor kell, amikor viszik, úgyis csak egyre többet buktam volna mindenen.
Az meg, hogy megérte-e erre váltani? Hát végül is ugyanannyi pénzből lett egy erősebb konfigom. Ha menni fognak benne a sandy bridge-s cpu-k, akkor jól jártam, és hosszabb távra is jó lesz. Ha meg nem? Akkor sincs semmi, vátok majd valamire. Valszeg fogok rajta bukni, de 775-ön meg még nagyobbat vesztettem volna, mert valljuk meg azt már sajna most is elég nehézkes eladni.
Egy szó, mint száz, nem is tervezek évekre pc-t. Ahhoz túl gyorsan változik a hardverpiac, hogy manapság már évekre lehessen pc-t venni (bár ez is attól függ, kinek milyen igényei vannak), hacsak nem a csúcsdolgokból vásárol be az ember (de nekem arra nem telik). Itt a középkategóriában meg pár ezer +/-ból tud az ember konfigot cserélni - és még megmarad az újdonságok tesztelgetésének öröme is.Huhh... jó hosszúra sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest