Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lizakattila

senior tag

válasz darál0w #12673 üzenetére

Jaja. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem hajt a kíváncsiság, az újdonság varázsa. De a váltásnál nálam nem ez volt a szempont. Úgy voltam vele, hogy szinte mindenre volt vevő, és eladni meg akkor kell, amikor viszik, úgyis csak egyre többet buktam volna mindenen.
    Az meg, hogy megérte-e erre váltani? Hát végül is ugyanannyi pénzből lett egy erősebb konfigom. Ha menni fognak benne a sandy bridge-s cpu-k, akkor jól jártam, és hosszabb távra is jó lesz. Ha meg nem? Akkor sincs semmi, vátok majd valamire. Valszeg fogok rajta bukni, de 775-ön meg még nagyobbat vesztettem volna, mert valljuk meg azt már sajna most is elég nehézkes eladni.
    Egy szó, mint száz, nem is tervezek évekre pc-t. Ahhoz túl gyorsan változik a hardverpiac, hogy manapság már évekre lehessen pc-t venni (bár ez is attól függ, kinek milyen igényei vannak), hacsak nem a csúcsdolgokból vásárol be az ember (de nekem arra nem telik). Itt a középkategóriában meg pár ezer +/-ból tud az ember konfigot cserélni - és még megmarad az újdonságok tesztelgetésének öröme is.

Huhh... jó hosszúra sikerült. :B

Új hozzászólás Aktív témák