Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11248 üzenetére
Most fogok majd hozzákezdeni..Gondoltam, előbb letudom kimi-t meg a postást.
Annyira kihegyeztem már a HWBOT-on az eredményeimet, hogy..nem sok esélyt adok..Mivel felvilágosítottatok, hogy víz se jobb, asszem, már csak a kompi hozhatna valamit, de annyit nem ér, és nem is van nekem rá pénzem..
Du.13:50kor mit csinálsz?
(Bogim megy a szóbeli eredményeiért, nem akarja, hogy vele menjek, de..olyan tájékozódó képessége van..Ha netán a búza felé járnál, indítsd már útnak a berzébe.-meg fogod ismerni. 14 éves, fekete dzseki, hosszú barna haj és fekete HD bakancs)(#11250) Arkar Húúúúúúú! Az a -100.000° engem is érdekelne!!! Mit kéne tennem érte?
mod: ". háta legyalulod a kisfekát " --- nem, nem tudom, ez 100%.-
léptem. ha nem jönnék ma vissza..összetörtem a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest