- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Nem tud valaki olyanról, hogy létezik e a Corel ClipArt-ból egy nézegethető katalógus elektronikai formában?
-
Certee
senior tag
Na most meg egy olyan problémám van, hogy van egy logó, ami úgy néz ki, hogy egy téglalapból van kivágva. CDR-ben van. Nos nekem pont az inverze kellene. Hogyan lehet megcsinálni, hogy a kivágott rész legyen a kitültütt? Remélem értjhető voltam.
-
Certee
senior tag
Dexter68, SEK3
Köszönöm mindkettőtöknek! Mind jó lett. Pontosan erre gondoltam. Sokat segítettetek! -
Certee
senior tag
válasz
zsiga667 #253 üzenetére
No igen de nem tökéletes mert nem görbékből áll! Bővebben: link
35226 objektumból! Ha meg butítom akkor meg nem az lesz ami.
Az a baj, hogy ezeket már én is végigcsináltam mielőtt megkérdeztem. Mivel elakadtam ezért keresek olyat aki Corel Guru. -
Certee
senior tag
Van a kis csapatunknak egy logója de nem vektoros, hanem pixeles formátumban. Tudna nekem valaki segíteni ezt átalakítani vektorosr? Nekem valahogy nem jön össze. A Corel nem az erősségem. Bővebben: link
-
Certee
senior tag
Corel 12-vel minden gond nélkül megcsinálja.
Köszi mindenkinek a hozzászólást. -
Certee
senior tag
CDR: Bővebben: link
TIF: Bővebben: link
A tif fájlban a keréknél, valamint az elejénél az alsó hűtőrácsnál az elemek el vannak csúszva. Bármit teszek mindíg csak ezek csúsznak el. Gondolom valami a cdr-ben nem stimmel. No de mi?
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
Szasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy Corell Draw 9-ben megcsinálok egy rajzot és azt szeretném valamilyen képi formátummá tenni. Ha kiexportálom valamilyen képpé akkor néhány elem elcsúszik és ezt a malőrt minden képformátumban megcsinálja. Mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest