- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ezt akkor csinálja, ha az eredeti doksiban (amiből copyzod) több rétegen vannak a kijelölt objektumok.
Ami egy rétegben volt az kerül egy groupba, a másik rétegen lévők egy másikba.
Nem hozza újra létre az eredeti layereket, mert abba pasztázod be, amelyiken épp állsz az új doksiban. De valahogy igyekszik megtartani az eredeti elrendezést. Nem tudom ki lehet-e kapcsolni valamelyik opcióban, én nem találtam.#2783: Lehet neked is ezért csinálja, mert több rétegből másolod ki egyszerre.
A copy+paste azért sem túl jó megoldás, mert sok oldalnál drasztikusan növeli a fájlméretet. Minden beillesztett objektum újként szerepel, még egyszer letárolja. Ez főleg nagy bitmappeknél látszik, régebbi gyengébb gépet nagyon meg tudta fogni (lehet a ram telt be a 32 bites XP-nél, ahol max 2 GB-ot használt a Corel). Ha meg duplikálod, akkor csak egyszer tárolja (amíg nem módosítasz rajta külön).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest