Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
TuningT
üzenetére
aham tehát optimális esetben ha min. 5 fő a legtöbb kedvezménnyel is, de van, tartasz egy ''tanfolyamot'' pl. egy szombati napon reggl 9-től du. 4-ig, és ezért kapsz legrosszabb esetben is 75 ezer HUF-ot...? lol!
én, aki már évek óta témában vagyok, sem mondanám magamról hogy mindent tudok, inkább csak van egy átfogó képem a dolgokról de tipikusan ez egy olyan téma amiben mindig van új a nap alatt.
mi az amit te tudsz egy 6 óra leforgása alatt nyújtani, ami maradandó és amihez amúgy nem jutnánk hozzá teljesen ingyen, csupán jószándékból...? semmit.
erre a témára egy fél év semme lenne elég, nem egy fél nap... komolytalan. ez a véleményem.
plusz ez, azt hittem lefordulok székról:
''Korlátlan összegű közvetítési díjra tehetsz szert, ha például általad plusz 10 fő jön el a tanfolyamainkra,
akkor mi mind a 10 főért járó közvetítési díjat örömmel kifizetjük neked.''
hát mi ez? piramis játék? szegény ember naivitásából akarsz meggazdagodni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi