Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Úgy-úgy.. ha hibázik akkor fesz kell neki.
BiG G3ry: Nem tudom mennyin jár az E6400-ad (gondolom legalább 3,2-őn), de valószínűleg felesleges. A lapod mindenesetre eszi a 45nm-es procikat, amik valóban kevesebbet fogyasztanak -de az hogy kevésbé melegednek az a gyakorlatban nem igaz (főleg tuninggal)
-
Telefunen
őstag
-
Telefunen
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Ha 8x400-on jár a procid, a RAM pedig 1:1-ben 800-on (lehetőleg CL4-ben, hiszen Ultra), akkor elégnek kell lennie 2,1V-nak is.
mclaren-d: Az azonos órajelet azonos szorzón, FSB-n, és memóriaórajelen/beállításokon érted? Hol az egyik gyorsabb, hol a másik (mert azért a 6600-ben mégiscsak 4Mb cache van szemben a 7200 3 megájával) -bár 3DMark-ban éppen a 7200-nek kéne gyorsabbnak lennie azonos beállításokat feltételezve.
-
wiggen123
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Szerintem van létjogosultsága a szoftveres tuningnak. Én is így kerestem meg mennyit tud max a cpu. Abit lapokhoz amit adnak szoftver , abban feszt is lehet állítani. Mivel néha játszom csak, meg nem szeretem újraindítgatni a gépet ezért én biztos fogom használni.
Csak arra kell ügyelni, hogy a ram:fsb osztó jól legyen beállítva, mert nálam azt nem lehet szoftveresen állítani.
Most látom ugyanolyan lapunk van
Hőfokot majd mond más, aki jobban ért hozzá. Én nem mennék 70-75 (maghőfok) fölé, az biztos. De már lehet az se a legegészségesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(ramot már így is alulfeszeled, proci meg nem valószínű hogy tudja kevesebbről ezt, persze egy próbát megér 1,35V-al)