Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
kicsigeri
üzenetére
Hogy kell ügyesnek lenni?
Van ahol van lehetőség esetleg válogatni azonosító alapján vagy ez totál zsákbamacska dolog?
Az árak amiket írtál honnan vannak? Én Gianni bazárjára gondoltam ahonnan meg kéne rendelni, egy-két dolog nincs meg nála amit írtál, pl ramnál ez kifejezetten jó típus(olyan chip van rajta mondjuk) vagy választható helyette bármilyen másik Corsair vagy Geil mondjuk?
Itt a 800Mhz-es modul elég, nem kell 1066-os? (a proci fsb-je 1066-os ha jól tudom)
A 3870-es radeon helyett meg szerintem 4850 lesz mert gianninál csak pár 1000-el drágább, remélem a proci ki fogja tudni hajtani.Jah, bocsánat, öcsém accountjával(NoiZz) lett írva ez előző 2 Hsz, az enyémmel jelszó problémám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ahol van lehetőség esetleg válogatni azonosító alapján vagy ez totál zsákbamacska dolog?