- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
hfrankee #3266 üzenetére
Az első kérdésedet nem teljesen értem.
A Gigabyte alaplapok cpu fan control meüjében 3 dolog állítható be: auto, pwm, voltage. A voltage nem minden bios verziónál van, némelyekből kivették. Amelyekben benne van és arra van állítva, akkor a 3 tűs ventit tudja szabályozni, ez nálam olyan 1150-1200 körül volt tx2-vel. A PWM beállítás a 4 tűs ventit szabályozza, az auto beállítás akkor kell, ha a 4 tűs ventit EasyTune-ból akarod vezérelni. Tehát, ha biosban auto van beállítva, akkor működik az Easytune-ban a szabályzás, de elvileg csak 4 tűs ventivel, mivel pwm alapján szabályoz. -
copass
veterán
válasz
hfrankee #3260 üzenetére
1750-en már rezeghet is, gondolom hangja is van rendesen. nézd meg hogy van-e gumialátét a venti és a borda között, gyárilag lennie kellene. én kapásból észre se vettem amikor leszedtem, csak lötyögött az új venti amikor felraktam!
ahogy sgergi is mondta fordulatcsökkentéssel biztos jobb lesz a helyzet és nem kell cserélni a ventit. -
-
sgergi
veterán
válasz
hfrankee #3255 üzenetére
Igen, megeshet, hogy rezonál, ez szokta eltörni a ventiket, ez tx-nél szériahiba. Nincs normálisan kiegyensúlyozva a venti. Mekkora fordulatszámon pörgeted? Leszabályozva még kitarthat egy darabig, de így valószínűleg hamar törni fog, de lehet már meg is történt, és azért kezdett el most jobban rezonálni. Nézd meg a ventit, főleg a közepét, hogy nem repedt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest