Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiheman
csendes tag
Sziasztok!
Én azért még nem temetném teljesen, ugyanis,én a legelső verziótól használom,és talán ti is emlékeztek rá, hogy volt már ilyen hogy kimaradtak verziószámok.Pontosabban a Dragon 4-es verziója után 6-os verzió jött 5 hónap és 13 nap múlva. És a 6-os és 8-os között is volt szünet. De utána az egyik leggyorsabban frissülő Chromium alapú böngésző lett ,mert mindig a stabil GC megjelenése után max.10 nap után jött az új Dragon. De a 29-es verziónál újra megcsúsztak. Azóta van újra verziószám különbség. Hivatalos források szerint csinálják még. Én is sajnálnám,mert jó böngésző( én szeretem). Viszont azt nem értem,ha esetleg nincs már rá keret ,mért nem mondják meg,hogy annyi. Ha tényleg anyagi dolog,akkor pedig nem értem, minek 2 böngészőt fejleszteni. Mért nem szavaztatják meg( mint eddig oly sok mást) ,hogy a 2 közül melyik maradjon, és azt csinálnák rendesen,mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Crimson Desert
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest