- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Ennél a Verziónál 1.0.1.3
az LP-t is engedi minthogy az összes kiegészítöt...De most megint itt van a nagy kérdésem, hogy miért kell azt elrontani a COMODO-soknak ami JÓ ???
jelen esetben miért nem engedélyezték azt ami alapbol a 4-es CHROME engedélyezi történetesen azt hogy ha feltelepítek egy kiegészítöt akkor AUTOMATIKUSAN ÖSSZEMEGY a keresösávNa most ez mire jó hogy telepítem mondjuk a WOT meg a LP kiegészítöt és ennek következményeképp eltünik a beállítások meg a szerkesztés gomb....

.komolyan mondom, hogy ilyenkor durran el az agyam..Végre valahára kijött a DRAGON egy egészen normális változata ami már Talán használható lenne , mert támogatja azokat a dolgokat amiket kell és erre itt van ez az egyszerü dolog..Erröl írtam már jó pár oldalon keresztül, hogy ha a felhasználoi élményt elszurják ilyen ostobaságokkal , mert szerintem ez a dolog nem megy a biztonság rovására, ha meg szerintük igen títlsák le az add-on ok használatát..de mivel nincs letiltva akkor erre figyelhettek volna, mert a CHROME alapbol ugye kezeli....
Azt megint itt vagyunk egy nesze semmi fogdd meg jól dologgal, hopgy jo jo kezeli a bövítményeket de vagy beraksz pár bövítményt és elvesznek gombok, vagy most még kihagyod a bövítményeket hogy használni tudd a többi lehetöséget....Tudom tudom, hogy még BÉTA de ez akkor is olyan dolog ami igen bosszantó...

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest